Louisianakräftor och John Fogerty
Nu när vi har käkat oss mätta på svenska kräftor men ändå har kräftor kvar så finns det ett bra…
Restmex samt en vitlökssås
Det här är ett alldeles utmärkt sätt att göra något gott av den överblivna skinkan (mer …)
Kashima Black Santoku
Ni som följer bloggens facebooksida såg mig för lite drygt en vecka sedan tipsa om den här kniven till kanonpris…
Bauru – brasiliansk rostbiffmacka och en god sallad
I Brasilien pågår fotbolls-VM, och det måste så klart uppmärksammas på något vis. (mer …)
Bäcköring (-röding) – lyxmat från skogen
Det här blir ingen ren matlagningspost utan mer en liten utvikning kring bäcköring som jag varit ute och fiskat idag.…
Buffalo wings på grillen
Det här mina vänner, kan mycket väl vara det godaste som passerat min grill det senaste året. (mer …)
Kycklingleverpastej
Ju närmare jul ju mer kommer julmaten dominera här. Jag kommer göra det mesta helt själv men det är inte…
Nästan The Cuban
I Florida är en macka som heter The Cuban väldigt populär. Det här är ingen sån macka men inspirationen kommer…