Tjocka revben med bakad potatis, BBQ-sås och coleslaw
Igår kväll kollade vi på den där musiktävlingen som alla är så obegripligt intresserade av. Jag var tvungen att tänka…
Projekt: Julskinka #3 Lägesrapport
Men skinkan då, hur går det med den? undrar ni säkerligen. Jo tack, det går riktigt bra. Jag lade ju…
Clam chowder med manchego- och jalapenosandwich
Nu mina vänner kommer det en fantastisk soppa, New Englands stolthet. (mer …)
Sous vide – teori
Min serie om sous vide har legat lite på is på grund av sommar och grillmani men nu är det…
Nordafrikansk ank- och korvgryta
För några dagar sedan skrev jag om en ankwrap och jag skrev också då om hur den lagade ankan skulle…
Puerco Entomatado
Puerco Entomatado betyder ungefär fläsk i tomatillos (eller tomat) och det är också bra precis vad det är - en…
Spädgris och njutning
"Det är omöjligt att leva ett behagligt liv utan att leva klokt, hedervärt och rättfärdigt, och det är omöjligt att…
Brisket – oxbringa i smokern
Brisket är kort och gott amerikanska för oxbringa, men används även som benämning på en speciell rätt med samma styckdel.…