Omelett med ostasiatisk känsla
Återigen en nästintill vegetarisk rätt. Vad händer med Anders egentligen? (mer …)
Porchetta med massor av smaker
Porchetta är samlingsnamnet för italienska fläskstekar och kan ha allehanda former och sammansättningar. Det jag mest förknippar med ordet är…
Ananasmörad tjälknöl med tomatillosalsa, inlagd rödlök och jalapeno samt ris
Jag hittade en låda med ananasmörad tjälknöl texmex-style i frysen. Den har legat där sedan vi sist käkade det. Jag…
Kycklingtorn med örtsås och tre sorters lök
Det har varit en jäkla vecka. Massor att göra på jobbet och ungar som sover dåligt på grund av sjukdom.…
Min bästa chili just nu – Black Metal Chili
Jag lovade så sent som för några dagar sedan att det skulle dröja ett tag till nästa texmex/amerikanska recept. Det…
Sous vide – uppvärmningsutrustning
Nu är det hög tid att ta tag i sous vide-serien igen. Idag pratar vi om uppvärmningsutrustningen. (mer …)
Mac ’n’ cheese-bakelser med skogssvamp
Här kommer ett snabbt men vällagat tips till fredagkvällen. (mer …)
Coxinha – street food i Brasilien
Här kommer en till brassemiddag. Den här gången lite halvkrånglig street food, som trots böket är värd allt besvär. (mer…