Syrlig vietnamesisk fläsksoppa
Nu kommer fortsättningen på posten på Banh Mi och här tar jag tillvara allt fläsk som blev över när jag…
Sous vide – packningsutrustning
Nu kommer ytterligare en post i min serie om sous vide. Här går jag igenom vad man behöver för packningsutrustning…
Rökta räkor (och beer can chicken)
Det kommer bli mycket grillande framöver i bloggen, det går inte att undvika. Jag har aldrig tidigare haft möjlighet att…
Fläsklägg på grillen
Det går alldeles utmärkt att grilla fläsklägg men man måste ha gott om tid för det är inget snabbgrillat kött.…
Buffalo chicken fries
Lite töntigt receptnamn på min blogg igen men det får ni fan ha överseende med. När ni testat är ni…
Rimmat kycklingbröst tillagat sous vide
Det här är vad vi käkade till risotton i fredags. Sous vide-lagad mat är rätt så lagom mat till risotto…
Kalkonbröst lagat sous vide
Jag har en bestämd uppfattning om vad som är söndagsmat men det är inte så säkert att den uppfattningen delas…
Pulled pork på grillen
Det i särklass bästa sättet att laga pulled pork är att göra det i grillen. Det är inte alls lika…