Hur gick det sen – Molcajete
I den här bloggserien går jag tillbaka och analyserar fylleköpen efter att jag fått lite perspektiv på saker och ting.…
En variant på Reuben sandwich
Nu är julen slut och det gäller att så fort som möjligt göra något av resterna. Här är en variant…
Svartpepparsås
Vi grillade i lördags. Igen. Det har grillats ohyggligt mycket i sommar och det är nästan lite så jag är…
Mina bästa köttbullar
Det är dags för lite husmanskost i bloggen känner jag och vad passar då inte bättre än köttbullar? Det är…
Tomatbrässerade fläsklägg med tillbehör
Jag älskar fläsklägg. Jag älskar att köpa det, laga det och äta det. Det är billigt att köpa men man…
Kinesiskt risvin – Vad är det som gäller?
En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag…
Grön ärtsoppa
Jag tänkte brassa på med lite vardagsrätter den här veckan. Vi äter ju såklart sånt men jag brukar som bekant…
Quesadillas med älg-, fläsk och spenatchili
Min plan var att sluta tjata om texmex i bloggen för ibland känns det som att jag inte skriver om…