Dags att fundera på julskinkan
Det är snart jul och det är hög tid att börja planera julbordet. I min värld är 90% av julglädjen…
Crispy hot dogs
Det är hög tid för en korvmiddag och idag skriver jag om något som faktiskt både är enkelt och snabbt…
Sous vide – packningsutrustning
Nu kommer ytterligare en post i min serie om sous vide. Här går jag igenom vad man behöver för packningsutrustning…
Pizza med kantareller och parmaskinka
Alla matbloggare ska väl ha post på hemgjord pizza antar jag. Min är både bra och dålig. Den är dålig…
Grillad kinesiskt kryddad karré
Hej. Nu är jag som utlovats tillbaks på bloggen igen. Förra veckan var min hittills jobbigaste vecka någonsin (tror jag).…
Porchetta med massor av smaker
Porchetta är samlingsnamnet för italienska fläskstekar och kan ha allehanda former och sammansättningar. Det jag mest förknippar med ordet är…
En spark i röven på morgonen
Min söndag fick inledas med en rejäl spark i bakpartiet, en frukost med lite för mycket av min lite för…
Sous vide – bakgrund
Som jag skrev i en tidigare bloggpost så har jag bestämt mig för att göra en rätt rejäl genomgång av…