Sichuansk fläskfilé

Det här är i det närmaste en bloggpost i repris, men det får ni fan ta. (mer …)

Bara Riktigt Mat

En matblogg om väldigt grundlig matlagning. I bloggen kan man hitta lite allt möjligt men det har ändå blivit så att fokus ligger på amerikansk och asiatisk mat. Jag ogillar genvägar och har sällan något intresse av att blogga om snabblagad vardagsmat.

Till vardags forskare med inriktning mot nanoteknik/materialkemi/oorganisk kemi. Här skriver jag om mat men tar minsta lilla tillfälle att gå loss på maten med kemi. Bilderna och textalstren här i bloggen är mina och upphovsrättsligt skyddade. Vill du använda en bild så måste du fråga mig först.

Buffalo wings på grillen

Det här mina vänner, kan mycket väl vara det godaste som passerat min grill det senaste året. (mer …)

Pastasås med lammkött

Jag lovade i helgen att jag skulle återkomma med tips på vad man kan göra på resterna av sin fina…

God jul

God jul på er. Jag bjuder på en bild där jag ser galen ut. Man blir galen av sprit. (mer…

Korv med bröd – drivet väldigt långt

Maten vi käkade igår kväll är något jag fantiserat om att göra väldigt länge och nu äntligen tog jag mig…

Projekt: Julskinka #4 Urvattning

Dags för en liten kort rapport på julskinkan. Igår hade den legat i lag i 13 dagar och jag tog…

Korv igen

Det har blivit dåligt med postande sista tiden. Jag har en forskningsanslagsansökan som ska vara inne idag så man kan…

Kallrökt rådjursfilé

Det är ingen stor hemlighet att jag gillar rökt kött och här kommer ett litet roligt sätt att ta tillvara…

Överdriven omelett

Förlåt. Det här är över gränsen. En omelett fylld med chili cheese fries. (mer …)