Tacos på pulled pork
Jag hade rätt mycket rester från min pulled pork kvar och den blir faktiskt nästan bättre ju längre den står…
Konosuke Nakiri white#2
Hemmakockande är som alla vet en materialsport, dyrare än både hockey och golf om man vill det. Man ska sitta…
Nudelsoppa med lax
Igår ville jag göra någon japansk mat och jag grävde lite på nätet för att hitta recept. Jag fastnade för…
Pork tenderloin sandwich
I USA pratar man om ett antal klassiska mackor och de är väl runt 20-30 stycken lite beroende på hur…
Torparpytt
Att göra allt på grillen verkar vara ett egenvärde för många. Jag känner att jag drar åt det hållet jag…
Min amerikanska chili
Inom texmex-svängen är chili på något sätt basen till allt. Att kunna göra en bra chili är lite som att…
Santokukniv i kolstål
Det är ett tag sedan jag köpte den här kniven, men jag har inte hunnit blogga om den. Det är…
Kallrökt kyckling
Det blir en liten snabbpost idag också. Jag kallrökte ett par kycklingar i helgen men jag tog tyvärr inga bilder…