Dags att fundera på julskinkan
Det är snart jul och det är hög tid att börja planera julbordet. I min värld är 90% av julglädjen…
Nyårsmiddag – fläsk, äpple och getost
Här kommer ett ganska tidigt nyårstips. Det kommer fler i veckan men det här publicerades i tidningen jag skriver för…
Asiatiska rispapperknyten, jordnötsås och teriyakibiff
Det här är egentligen en oenhetlig blandning men jag tycker ändå att det är gott. Den här typen av knyten…
Risotto med pumpa och karljohan
Det är dags för en vegetarisk festlig rätt, fan ska veta att de inte är så enkla att hitta. (mer…
Salsa verde
En salsa på bland annat tomatillos och chili. Den här går så klart att köpa färdig men det är mycket…
Friterad långkokt lammstek med nachos
Igår ville jag testa något som jag gått och funderat över ett tag. Hur blir det om man långkokar en…
Kalvracks lagade sous vide med tillbehör
I helgen lagade jag så mycket mat så jag inte hann blogga om den. Jag hann däremot knäppa kort på…