Räkcocktail med nordafrikansk känsla
Vi hade det här som en snabb förrätt på söndagen och jag tycker att det blev lyckat. Det är roligt…
Tlacoyos – mexikanska majsmjölsknyten
Tlacoyos är majsdegsknyten och mexikos svar på dumplings. Ofta är de fyllda med någon typ av bönröra, så också i…
Marockansk lammgryta
Vi hade besök igår och jag ville göra en rätt som det inte var så mycket jobb med alldeles innan…
Revben och svampnudlar med känsla av Vietnam
Jag fortsätter på den vietnamesiska temat när jag ändå har en massa råvaror hemma på det temat. (mer …)
Tjocka revben med helstekt blomkål
Det här var vår söndagsmiddag men jag har inte hunnit blogga om den än. Det handlade egentligen om att jag…
Sommarfrukost
Sommaren är godfrukostarnas tid. Här kommer en uppsamlande bloggpost med frukosttips. (mer …)
Balticurry med lamm och mango
Jag har gjort en balticurryvariant förr, den gången på kyckling. Där skriver jag en hel del om vikten av att…
Ostfondue
Igår käkade vi 80-talsklassikern ostfondue med inte så klassiska tillbehör. Det mest klassiska är ju bröd som man doppar i…