Nötgryta från Sichuan
Här kommer en uppdaterad variant av ett recept jag har haft med förr. Mitt hemmasortiment av kinesiska råvaror gör att…
Brisket – oxbringa i smokern
Brisket är kort och gott amerikanska för oxbringa, men används även som benämning på en speciell rätt med samma styckdel.…
Kalvracks lagade sous vide med tillbehör
I helgen lagade jag så mycket mat så jag inte hann blogga om den. Jag hann däremot knäppa kort på…
Po’boy sandwich med friterade tonfiskbollar
Jag kanske skulle ha som tradition att blogga om en macka på lördagar. Eller det är nog jobbigt att bestämma,…
Het frukostomelett
Det blir en liten snabbpost nu om min bästa frukostomelett för tillfället. Det bästa sättet att sparka igång dagen är…
Fläskfilérulle fylld med kantareller och getost
Jag gillar rullar. Så till den milda grad att det börjar bli lite löjligt, det inser jag. Jag tycker det…
Kallrökt oxfilé
Inför semestern kan det vara kul att ha något litet matlagningsprojekt. Att kallröka oxfilé är både enkelt och ger ett…