Nudelsoppa med kungsräkor
Stora räkor - en av de riktigt stora miljösyndarna när det kommer till mat. Det är förbannat att jag är…
Vår julmat
Nu får det bli en sista post om julmaten. Jag börjar redan bli förbannat trött på den. Med sån här…
Sous vide – bakgrund
Som jag skrev i en tidigare bloggpost så har jag bestämt mig för att göra en rätt rejäl genomgång av…
Ryggbiff med tomatsås
Vällagad tomatsås passar otroligt bra till biff och det är kanske t o m det bästa som finns till kött.…
Tunna BBQ-ribs
Jag har sagt det förr och jag kommer säkerligen säga det igen - det här är tamefan de bästa revbenen…
Kycklingtorn med örtsås och tre sorters lök
Det har varit en jäkla vecka. Massor att göra på jobbet och ungar som sover dåligt på grund av sjukdom.…
Sous vide – packningsutrustning
Nu kommer ytterligare en post i min serie om sous vide. Här går jag igenom vad man behöver för packningsutrustning…
Enchilada Suiza med kyckling och tomatillosalsa
Enchilada Suiza syftar inte på att den här lite skojiga tortillatårtan är från Schweiz utan det finns någon koppling till…