Hamburgare
Jag insåg för runt en vecka sedan att jag inte har skrivit något om hamburgare. Nätet är alldeles proppfullt av…
Ceviche
Innan jag kommer till själv maten så måste jag förklara mig lite känner jag. Det är fan onsdag. Varför hålla…
Revben och svampnudlar med känsla av Vietnam
Jag fortsätter på den vietnamesiska temat när jag ändå har en massa råvaror hemma på det temat. (mer …)
Grytstek med smak av Mexiko
Grytstek känns lite bortglömt, men har man en bra gryta med tjockt gods så är det definitivt något man ska…
Perfekt smältande ost
Den här bloggposten behandlar mer om ett litet kemiprojekt än ett recept som jag ser det. Det handlar om att…
Receptet på Black Metal Chili
Som utlovat kommer här mitt recept på chilin som jag gick till final med i Chilichallenge. Receptet finns redan på…
Tjocka revben i smokern
Den här bloggposten handlar nog nästan minst om det titeln antyder och istället om en sabla massa andra grejer, bland…
Kalkonbröst lagat sous vide
Jag har en bestämd uppfattning om vad som är söndagsmat men det är inte så säkert att den uppfattningen delas…