Coxinha – street food i Brasilien
Här kommer en till brassemiddag. Den här gången lite halvkrånglig street food, som trots böket är värd allt besvär. (mer…
Restmex samt en vitlökssås
Det här är ett alldeles utmärkt sätt att göra något gott av den överblivna skinkan (mer …)
Baconkorv med bourbonkaramelliserad lök och hembakat korvbröd
På fredagar är det ofta lite snabbare middagar som gäller och varför inte då korv? Jag har några väldigt fina…
Hjortfilé med svamp- och sherrysås
Vi käkade hjortfilé igår. Jag hade fått tag på en rätt så liten bit men som jag skrivit tidigare så…
Kycklingnudlar – Chicken chow mein
Jag har märkt att det blir lite så här i min blogg - flera liknande inlägg på samma tema i…
Kinesiskt kryddad karré på grillen
Till helgen kanske det kan vara trevligt att grilla lite karré. Här kommer ett väldigt trevligt recept på kinesiskt kryddad…
Nötgryta från Sichuan
Här kommer en uppdaterad variant av ett recept jag har haft med förr. Mitt hemmasortiment av kinesiska råvaror gör att…
Min amerikanska chili
Inom texmex-svängen är chili på något sätt basen till allt. Att kunna göra en bra chili är lite som att…