Chililax med musselpilaff och koriandersås
Gravad och rökt lax brukar jag skriva om men sällan om stekt. Nu är det dags. (mer …)
Grytstek med smak av Mexiko
Grytstek känns lite bortglömt, men har man en bra gryta med tjockt gods så är det definitivt något man ska…
Gumbo – en gång till
Det blir andra gången jag bloggar om den här rätten, men jag har gjort ändringar i receptet. Kanske inte jättestora…
Årets sill 2013 – Kinesiska smaker
Varje år måste det testas en ny sillinläggning av något slag, det är en oskriven julbordsregel. Alla vet också att…
Blackened fish
Det här är ingen mat för klenisar, fisken blir både stark och faktiskt lite besk. Dock tycker jag att det…
Årets snaps 2014
Jag varierar mig inte jättemycket från är till år när det kommer till snaps och malörtsbasen släpper jag ogärna. (mer…
Rotmos och fläsklägg
Nyårsafton och jag bloggar om fläsklägg. Knäppt. Vi åt det här igår och det är inget jag anser vara nyårsmat…
Vår julmat
Nu får det bli en sista post om julmaten. Jag börjar redan bli förbannat trött på den. Med sån här…