Porchetta med kycklingleverfyllning, frästa bönor, vinägrett och gnocchi
Det här blir ett alltför kort inlägg. Egentligen är det synd men jag hinner inte skriva så mycket. Receptet kommer…
Fyra lyxiga råvaror
Det finns få saker som är så njutbara som att köpa riktigt lyxig mat. Att få strosa runt med sin…
Hamburgare med svenska smaker
Mina föräldrar är på besök i helgen och jag var tvungen att fundera ut en lördagsmiddag. Man kan inte steka…
Rimmat kycklingbröst tillagat sous vide
Det här är vad vi käkade till risotton i fredags. Sous vide-lagad mat är rätt så lagom mat till risotto…
Soppa på rostad blomkål med lite trist färg
Man kan väl inte äta blomkålssoppa en fredagkväll? Nej det kan man inte, men vi gjorde det ändå igår. Jag…
Puffy tacos
En av de senaste trenderna i USA's tacovärld är att göra tacos med lite puffade tacoskal. Självklart hakar jag på.…
Beef gorditas
Gorditas är lätt friterade bröd på majsmjöl och ordet i sig betyder typ "små feta ena" på spanska. Bröden kan…
Heta gratinerade musslor
En liten rackare som vi satte i oss idag när ungarna åt middag. Vi brukar äta förrätt samtidigt som Kerstin…