Empanadas med syrlig tonfisk
Ju mer jag är och nosar på den argentinska maten, ju mer gillar jag den. Idag blir det argentinsk street…
Isfiltrerad kycklingconsommé
Consommé är i princip en klarnad buljong. En elegant soppa att servera i små portioner, kanske som tillbehör till något…
Min bästa köttfärssås
Jag tänker inte skriva att det här är en bolognese, för det kan folk invända emot. Att det är en…
Surt fläsk med coleslaw på rotselleri och tryffel
För ett tag sedan lovade jag att återkomma med ytterligare ett tryffelinnehållande recept. Nu är det dags. (mer …)
Hemgjord sriracha
Det här är strikt sett ingen sriracha, det kan vi konstatera direkt. Men den är förbannat god. (mer …)
Sichuanskt fläsk
En förhållandevis snabblagad fläskrätt med smaker som är typiska i den kinesiska Sichuanprovinsen. (mer …)
Svartpepparsås
Vi grillade i lördags. Igen. Det har grillats ohyggligt mycket i sommar och det är nästan lite så jag är…
Tyst helg
Det har varit tyst från mig några dagar nu. Lite stök med sjukdom i slutet av veckan och i fredags…