Kokboksrecension – Det godaste jag vet
Den svenska smakgurun hjälper oss i en mångordig bok att kombinera smaker. (mer …)
Sidfläsk med dillmajonäs, äppelkål och potatiskroketter med ost
Jag är så otroligt sugen på att laga mat nu - jobbig mat som är tidskrävande och spännande och kräver…
Aloo masala dosa
Här har ni en alldeles utmärkt och nästan gratis vardagsrätt som både är vegetarisk och smakar lite spännande. (mer …)
Årets sill 2013 – Kinesiska smaker
Varje år måste det testas en ny sillinläggning av något slag, det är en oskriven julbordsregel. Alla vet också att…
Katsu curry med butternutpumpa och kålrabbi
Jag har gjort katsu curry förr, den gången som en slät sås med panerad stekt sesamkyckling och ris. Det var…
Salsa verde
En salsa på bland annat tomatillos och chili. Den här går så klart att köpa färdig men det är mycket…
Chili cheese fries
Efter fredagens misslyckade middag kändes det viktigt att göra något väldigt gott på lördagen och något som inte kan misslyckas.…
Spädgris och njutning
"Det är omöjligt att leva ett behagligt liv utan att leva klokt, hedervärt och rättfärdigt, och det är omöjligt att…