En varning och saxslipning

Den främsta anledningen till att det inte blivit något matbloggat i helgen är att jag fick i mig gluten förra…

Bara Riktigt Mat

En matblogg om väldigt grundlig matlagning. I bloggen kan man hitta lite allt möjligt men det har ändå blivit så att fokus ligger på amerikansk och asiatisk mat. Jag ogillar genvägar och har sällan något intresse av att blogga om snabblagad vardagsmat.

Till vardags forskare med inriktning mot nanoteknik/materialkemi/oorganisk kemi. Här skriver jag om mat men tar minsta lilla tillfälle att gå loss på maten med kemi. Bilderna och textalstren här i bloggen är mina och upphovsrättsligt skyddade. Vill du använda en bild så måste du fråga mig först.

Råbiff

Jag har lagat råbiff förr, men det var ett tag sedan så jag drog ihop det igår igen. Bilden var…

Skärbrädor

Det är dags för en alldeles för lång nördpost igen som har legat och mognat i mig under flera månader.…

Perfekta majstortillas

Det här är en nördpost. Jag kan inte låta bli att släppa ifrån mig dem då och då. Grejen är…

Julköttbullar

Jag har uppdaterat mitt köttbullsrecept lite i år. Det är inte superstora förändringar men nog är receptet lite bättre allt.…

Masakage Kumo nakiri

Jag har köpt en ny kniv. Spärra in mig för fan. (mer …)

Baconsnacks med jalapeno

Det har gått lite på halvfart den senaste tiden på bloggen på grund av sjukdom. Läget borde snart vara skapligt…

Chili cheese fries

Efter fredagens misslyckade middag kändes det viktigt att göra något väldigt gott på lördagen och något som inte kan misslyckas.…

Käket till Super Bowl

Jag är sen, det inser jag. De flesta av er som tänker avnjuta Super Bowl i natt har säkert redan…