Enchilada suiza burning butt style

När jag var i Boston för en massa år sedan så käkade jag en Burning Butt Sandwich. Namnet syftade på…

Bara Riktigt Mat

En matblogg om väldigt grundlig matlagning. I bloggen kan man hitta lite allt möjligt men det har ändå blivit så att fokus ligger på amerikansk och asiatisk mat. Jag ogillar genvägar och har sällan något intresse av att blogga om snabblagad vardagsmat.

Till vardags forskare med inriktning mot nanoteknik/materialkemi/oorganisk kemi. Här skriver jag om mat men tar minsta lilla tillfälle att gå loss på maten med kemi. Bilderna och textalstren här i bloggen är mina och upphovsrättsligt skyddade. Vill du använda en bild så måste du fråga mig först.

Sashimi på röding

Här kommer en liten enkel förrätt som kombinerar nordiskt med asiatiskt och som man drar ihop på några minuter. (mer…

Lördagsfrukost med styrka

En mycket kort post till minne av en kompis. (mer …)

Helstekt kyckling med tillbehör

"Jaså han har bytt format på fotona i bloggen, undrar varför han har gjort det." Ja det undrar jag också. Jag…

Kinesiska tjocka revben

Tjocka revben har blivit en ny favorit hos mig sedan jag lärt mig göra dem på det i mitt tycke…

Torparpytt

Att göra allt på grillen verkar vara ett egenvärde för många. Jag känner att jag drar åt det hållet jag…

Havskräftssallad på råraka

På lördagar och söndagar tillåter jag mig själv att gå hur långt som helst i köket. Förutom att jag har…

Het och rökig nudelsoppa med räkor

Jag trodde att vi var chilitoleranta jag och min fru, men tydligen finns det en gräns även för oss. Jag…

Ett hett shoppingtips

Jag ber om ursäkt för rubriken. Det kan vara för att butiken jag handlat i ligger i Göteborg och deras…