Boeuf Bourguignon
Maten som är omöjlig att stava till och nästan ännu värre att uttala. Jag tycker nog egentligen att vi ska…
Kycklingtacos
Det är hög tid för lite texmex igen och det var längesedan jag gjorde tacos. Här testar jag att baka…
Chili cheese fries
Efter fredagens misslyckade middag kändes det viktigt att göra något väldigt gott på lördagen och något som inte kan misslyckas.…
Tunnbrödklämma med rökt rådjur
För ett par veckor sedan sköts det en råbock i Bofaratrakten söder om Bollnäs och jag kände att det var…
Sous vide – teori
Min serie om sous vide har legat lite på is på grund av sommar och grillmani men nu är det…
Trattkantarellstuvning
Jag kastar ur mig en liten snabbpost med tanke på att vi är mitt i svampsäsongen och jag knappt har…
Fläskkotlett sous vide och en macka
Här kommer en liten söndagspost på gårdagens goda macka. (mer …)
Hamburgare sous vide
Det här kan mycket väl vara de bästa hamburgarna jag någonsin gjort. Visst, det finns förbättringar som går att göra…