Fläsklägg på grillen
Det går alldeles utmärkt att grilla fläsklägg men man måste ha gott om tid för det är inget snabbgrillat kött.…
Kokboksrecension – Det godaste jag vet
Den svenska smakgurun hjälper oss i en mångordig bok att kombinera smaker. (mer …)
Tacos på pulled pork
Jag hade rätt mycket rester från min pulled pork kvar och den blir faktiskt nästan bättre ju längre den står…
Moritaka sujihiki
En sujihiki är en japansk trancherkniv och tillsammans med en knivsort som heter yanagiba den vanligaste kniven du ser i…
Thailändska fläskfärsbullar
Det här receptet har blivit flyttat till min nya blogg Feeders. Här hittar du receptet
Het och rökig nudelsoppa med räkor
Jag trodde att vi var chilitoleranta jag och min fru, men tydligen finns det en gräns även för oss. Jag…
Grillad kinesiskt kryddad karré
Hej. Nu är jag som utlovats tillbaks på bloggen igen. Förra veckan var min hittills jobbigaste vecka någonsin (tror jag).…
Gumbo och en bönsallad
Innan jag skriver något annat så måste vi ta och reda ut det där med skillnaden mellan jambalaya och gumbo.…