Dags att fundera på julskinkan
Det är snart jul och det är hög tid att börja planera julbordet. I min värld är 90% av julglädjen…
Hemgjorda tortillachips med kronärtskocksdipp
Det här är det ultimata fredagssnackset när ungarna gått och lagt sig och man äntligen kan se På Spåret (alltid…
Coxinha – street food i Brasilien
Här kommer en till brassemiddag. Den här gången lite halvkrånglig street food, som trots böket är värd allt besvär. (mer…
Kotlett lagad sous vide med bön- och svampfräs och persiljesås
Efter en ekonomiskt vidlyftig sommar så är det åtdragen svångrem som gäller. Så gott det går i alla fall. Jag…
Italienskt långkokt högrev på bröd
Söndagar är långkoksdagar och igår ville jag testa något nytt. Det är ett recept som jag sneglat på ett tag…
Baconsnacks med jalapeno
Det har gått lite på halvfart den senaste tiden på bloggen på grund av sjukdom. Läget borde snart vara skapligt…
Het kinesisk biffgryta
Kina är ett väldigt stort land och det är svårt att prata om någon speciell karaktär på kinesisk mat. En…
Billigaste kallröken
Här kommer ett finurligt och extremt billigt sätt att förvandla sin klotgrill till en kallrök. (mer …)