Sous vide – uppvärmningsutrustning
Nu är det hög tid att ta tag i sous vide-serien igen. Idag pratar vi om uppvärmningsutrustningen. (mer …)
Vodkagravad lax
Här kommer en liten minipost på vodkagravad lax. Det är precis som vanlig lax bara det att man stänker över…
Bang bang ji si
Det är så klart fantastiskt med en rätt som heter bang bang och smaken på den här kycklingsalladen från Sichuan…
Falafelrulle
När jag flyttade till Uppsala 1997 så umgicks jag en hel del med en vegetarian som heter Jens. Han hade…
Sous vide – packningsutrustning
Nu kommer ytterligare en post i min serie om sous vide. Här går jag igenom vad man behöver för packningsutrustning…
Sherrysill
Idag kommer det två poster på lite mindre julrätter. Det börjar dra ihop sig nu och det gäller så klart…
Balticurry med lamm och mango
Jag har gjort en balticurryvariant förr, den gången på kyckling. Där skriver jag en hel del om vikten av att…