Omelett med ostasiatisk känsla
Återigen en nästintill vegetarisk rätt. Vad händer med Anders egentligen? (mer …)
Pulled pork på grillen
Det i särklass bästa sättet att laga pulled pork är att göra det i grillen. Det är inte alls lika…
Lammcurry Madras
Med tomt i plånboken efter jul så är det matlådemat och storkok som gäller. Här kommer en indisk klassiker. (mer…
Havskräftssallad på råraka
På lördagar och söndagar tillåter jag mig själv att gå hur långt som helst i köket. Förutom att jag har…
Hamburgare
Jag insåg för runt en vecka sedan att jag inte har skrivit något om hamburgare. Nätet är alldeles proppfullt av…
Kokboksrecension – The Food Traveler
Jag har tänkt rätt länge att jag ska skriva lite kokboksrecensioner i bloggen då jag i det närmaste är besatt…
Dillkött på lamm
Det närmar sig jul och det blir viktigare och viktigare för mig att göra plats i kyl och frys. Av…
Isfiltrerad kycklingconsommé
Consommé är i princip en klarnad buljong. En elegant soppa att servera i små portioner, kanske som tillbehör till något…