Yakiniku – japanskt grillat kött
Det här är bland det svåraste som finns när det kommer till köttillagning i köket. Vad menar han, undrar ni?…
Räkcocktail med nordafrikansk känsla
Vi hade det här som en snabb förrätt på söndagen och jag tycker att det blev lyckat. Det är roligt…
Sparrisrisotto med prosciutto
När en matlagningsteknik lärts in så är det viktigt att öva på den så att den sätter sig i ryggmärgen.…
Hemgjord tomatketchup
Jag har en gammal barndomskompis som heter Dan. Han anser att det ultimata beviset på att jag är "beyond totally…
Panerad och stekt torskrygg med remoulade
Lördagens huvudrätt bestod av MSC-märkt torskrygg som jag panerade. Till det käkade vi lite ugnsstekt potatis och en amerikansk remoulade.…
Puffy tacos
En av de senaste trenderna i USA's tacovärld är att göra tacos med lite puffade tacoskal. Självklart hakar jag på.…
En spark i röven på morgonen
Min söndag fick inledas med en rejäl spark i bakpartiet, en frukost med lite för mycket av min lite för…
Laxpaté med musslor
I söndags gjorde jag en laxpaté och jag var väldigt osäker på om det verkligen är något att blogga om.…