Sashimi på röding
Här kommer en liten enkel förrätt som kombinerar nordiskt med asiatiskt och som man drar ihop på några minuter. (mer…
Rimmat kycklingbröst tillagat sous vide
Det här är vad vi käkade till risotton i fredags. Sous vide-lagad mat är rätt så lagom mat till risotto…
Käket till Super Bowl
Jag är sen, det inser jag. De flesta av er som tänker avnjuta Super Bowl i natt har säkert redan…
Ungersk kycklinggryta med råstekt potatis och gurksallad
Jag tycker av någon märklig anledning att det här är en vårgryta och jag kan inte förklara varför. Grytan liksom…
Kycklingtorn med örtsås och tre sorters lök
Det har varit en jäkla vecka. Massor att göra på jobbet och ungar som sover dåligt på grund av sjukdom.…
Rådjurssadel sous vide
Vi klämmer in ett till rådjursrecept. Här har jag lagat rådjurssadeln sous vide och sedan skurit ut köttet och stekt…
Fönsterodling
Det räcker med vinter nu. Egentligen har det räckt med vinter i ett par månader men jag riktigt less nu…
Kinesisk kockkniv/kökskniv/klyvare
Det var ett bra tag sedan jag skrev något om knivar så det är hög tid att presentera en ny…