Lite småsaker och något om Facebook
Jag tänkte det kan vara dags för en liten summering av tiden som gått med bloggen. Jag har nu haft…
Boeuf Bourguignon
Maten som är omöjlig att stava till och nästan ännu värre att uttala. Jag tycker nog egentligen att vi ska…
Falsk kalvbräss med citronsås och spenat (veg)
Kalvbräss kanske inte så många har käkat. Det brukar vara lite lurigt att komma över då brässen är en körtel…
Torsk med pocherat ägg och dill- och vitvinssås
Efter mitt långa magelände behövdes det något skonsamt för magen. Det ligger väldigt djupt i min uppfostran att när man…
Sous vide – teori
Min serie om sous vide har legat lite på is på grund av sommar och grillmani men nu är det…
Att bygga en kallrök
Det känns som att det börjar bli lite i ropet att bygga sig en egen rök. Jag är långtifrån någon…
Tandoori chicken
Du gör jag så där igen - skriver rubriken på engelska. Troligtvis för att verka tuff men misslyckas så klart…
Lördagsmacka
Jag och katten sitter/ligger lite vid datorn och gör en samlingspost på mackor. Jag tänkte att katten skulle få hjälpa…