Hamburgare med svenska smaker
Mina föräldrar är på besök i helgen och jag var tvungen att fundera ut en lördagsmiddag. Man kan inte steka…
Kinesiskt risvin – Vad är det som gäller?
En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag…
Helt ny design på bloggen
Nu äntligen är den nya designen på bloggen klar. Det är min svåger Oskar som har gjort den och han…
Hur gick det sen – Kolstålsstekpanna
Nu inleder jag en ny bloggserie om en jävligt relevant grej - Hur gick det sen med fylleinköpen? (mer …)
Nyårsinspiration
Jag tänker laga väldigt enkel, på gränsen till tråkig, nyårsmat. Oxfilé, pommes frites, bearnaisesås, tryffelsmör och en sallad. Jag tänker…
Lax med asiatisk sallad och nudelsoppa
I helgen blev det rätt så stabbig mat. På fredagen var det porchetta, som visserligen kanske inte var så vansinnigt…
Kräftor
När ungarna hade somnat igår så satt jag och Emma på balkongen och åt upp frysens näst sista låda med…