Kinesiskt kryddad karré på grillen
Till helgen kanske det kan vara trevligt att grilla lite karré. Här kommer ett väldigt trevligt recept på kinesiskt kryddad…
Parisare
Nu ska vi prata om något intressant, nämligen en konflikt. Vad sjutton är en parisare? (mer …)
Porchetta med massor av smaker
Porchetta är samlingsnamnet för italienska fläskstekar och kan ha allehanda former och sammansättningar. Det jag mest förknippar med ordet är…
Het och rökig nudelsoppa med räkor
Jag trodde att vi var chilitoleranta jag och min fru, men tydligen finns det en gräns även för oss. Jag…
Beef jerky
Det här får bli en snabbpost eftersom beef jerky är så himla enkelt att laga. Inte lika lätt förr pladder-Anders…
Pulled pork på kallrökt karré
Jag känner mig tvungen att backa på en grej, nämligen den här. Jag har varit lite emot begreppet pulled pork…
Oxfilé sous vide
Det i särklass bästa sättet att laga oxfilé på och det var också tekniken som valdes för nyårsmiddagen. Jag har…
Älgpaté
Nu jävlar är det hög tid att börja skriva om julmat. Först ut är en paté som är alldeles prima…