Nötgryta från Sichuan
Här kommer en uppdaterad variant av ett recept jag har haft med förr. Mitt hemmasortiment av kinesiska råvaror gör att…
Rimmat kycklingbröst tillagat sous vide
Det här är vad vi käkade till risotton i fredags. Sous vide-lagad mat är rätt så lagom mat till risotto…
Revben och svampnudlar med känsla av Vietnam
Jag fortsätter på den vietnamesiska temat när jag ändå har en massa råvaror hemma på det temat. (mer …)
Lax med vitvinssås
I lördags gjorde jag en rödvinssås som nog var den bästa jag någonsin gjort. Att göra rödvinssås är så klart…
Grillade pannkakor med en stark sås
Jag vet att ni alla söker efter bra grilltillbehör och här har ni en vansinnigt bra grej. (mer …)
Pastasås med lammkött
Jag lovade i helgen att jag skulle återkomma med tips på vad man kan göra på resterna av sin fina…
Konosuke HD
Det var evigheter sedan jag skrev något om knivar så här kommer en liten kortare post om en kniv som…
Kokboksrecension – Bombay Takeaway
Det är inte någon regelrätt kokbok det här på något sätt, snarare en reportagebok med fokus på mat. (mer …)