Italienskt långkokt högrev på bröd
Söndagar är långkoksdagar och igår ville jag testa något nytt. Det är ett recept som jag sneglat på ett tag…
Vildand med sherrysås och svamprisotto
Hur kategoriseras den här maten tro? För mig känns den superfransk innan risotton kommer och italienifierar rätten totalt. Jag sätter…
Chicken Kiev och våfflor med potatis, ost och bacon
Lite bökigt kan nog den här maten vara men den går bra att förbereda väldigt långt. (mer …)
Pulled pork på grillen
Det i särklass bästa sättet att laga pulled pork är att göra det i grillen. Det är inte alls lika…
Final i Chilichallenge
För lite drygt en månad sedan gjorde jag en post kring min bästa chili just nu - Black Metal Chili.…
Santokukniv i kolstål
Det är ett tag sedan jag köpte den här kniven, men jag har inte hunnit blogga om den. Det är…
Sous vide – bakgrund
Som jag skrev i en tidigare bloggpost så har jag bestämt mig för att göra en rätt rejäl genomgång av…