Ungersk kycklinggryta med råstekt potatis och gurksallad
Jag tycker av någon märklig anledning att det här är en vårgryta och jag kan inte förklara varför. Grytan liksom…
Varmrökt sidfläsk
Idag ger jag mig på en av de mest svenska matvarorna jag kan tänka mig - rökt fläsk. (mer …)
Tjocka revben i smokern
Den här bloggposten handlar nog nästan minst om det titeln antyder och istället om en sabla massa andra grejer, bland…
Sous vide – uppvärmningsutrustning
Nu är det hög tid att ta tag i sous vide-serien igen. Idag pratar vi om uppvärmningsutrustningen. (mer …)
Thailändska fläskfärsbullar
Det här receptet har blivit flyttat till min nya blogg Feeders. Här hittar du receptet
Laxpaté med musslor
I söndags gjorde jag en laxpaté och jag var väldigt osäker på om det verkligen är något att blogga om.…
Quesadillas med älg-, fläsk och spenatchili
Min plan var att sluta tjata om texmex i bloggen för ibland känns det som att jag inte skriver om…
Käket till Super Bowl
Jag är sen, det inser jag. De flesta av er som tänker avnjuta Super Bowl i natt har säkert redan…