Grytstek med smak av Mexiko
Grytstek känns lite bortglömt, men har man en bra gryta med tjockt gods så är det definitivt något man ska…
Restmex samt en vitlökssås
Det här är ett alldeles utmärkt sätt att göra något gott av den överblivna skinkan (mer …)
Hamburgare med svenska smaker
Mina föräldrar är på besök i helgen och jag var tvungen att fundera ut en lördagsmiddag. Man kan inte steka…
Kallrökt rådjursfilé
Det är ingen stor hemlighet att jag gillar rökt kött och här kommer ett litet roligt sätt att ta tillvara…
Tacos till frukost
Det absolut bästa sättet att börja en lördag är med en stadig tacofrukost. (mer …)
Kokboksrecension – The Food Traveler
Jag har tänkt rätt länge att jag ska skriva lite kokboksrecensioner i bloggen då jag i det närmaste är besatt…
Fläsklägg på grillen
Det går alldeles utmärkt att grilla fläsklägg men man måste ha gott om tid för det är inget snabbgrillat kött.…
Porchetta med massor av oregano
Jag glömmer nästan oregano emellanåt. Jag använder den i torkad form i mycket texmex men som färsk och hårt doserad…