Konosuke HD
Det var evigheter sedan jag skrev något om knivar så här kommer en liten kortare post om en kniv som…
Sjömansbiff på älg
Jag har inte glömt bloggen, jag lovar. Det är otroligt mycket nu med jobbet och hemma med ungarna och på…
Hamburgare och tryffel
Jag kom över en liten färsk tryffel igår och hade lite svårt att veta vad jag skulle laga med den.…
En varning och saxslipning
Den främsta anledningen till att det inte blivit något matbloggat i helgen är att jag fick i mig gluten förra…
Ketchup på trattkantareller
Jag har tidigare skrivit om svampketchup men nu har jag gjort små små ändringar i receptet och dessutom tagit ner…
Hamburgare med ägg och bacon
Det var dags för hamburgare igen. Jag tror inte det är någon vits att skriva ner receptet för det är…
Boeuf Bourguignon
Maten som är omöjlig att stava till och nästan ännu värre att uttala. Jag tycker nog egentligen att vi ska…
Friterad strömming och en jävligt fin räksås
Jag har funderat en väldig massa på natriumcitrat och citronsyra idag men släppte det till sist. Det är hur som…