Cochinita Pibil
Det här är nog den första mexikanska maten som jag bloggar om. Vissa påstår att det är ursprunget till pulled…
Enchilada Suiza med kyckling och tomatillosalsa
Enchilada Suiza syftar inte på att den här lite skojiga tortillatårtan är från Schweiz utan det finns någon koppling till…
Spädgris och njutning
"Det är omöjligt att leva ett behagligt liv utan att leva klokt, hedervärt och rättfärdigt, och det är omöjligt att…
Fredagspizza
Det här är lite olikt mig. Maten är alldeles för otrasslig för fredagsmatlagning men jag håller på med ett annat…
Mac ’n’ cheese-bakelser med skogssvamp
Här kommer ett snabbt men vällagat tips till fredagkvällen. (mer …)
Årets sill 2013 – Kinesiska smaker
Varje år måste det testas en ny sillinläggning av något slag, det är en oskriven julbordsregel. Alla vet också att…
Pork tenderloin sandwich
I USA pratar man om ett antal klassiska mackor och de är väl runt 20-30 stycken lite beroende på hur…
Projekt: Julskinka #4 Urvattning
Dags för en liten kort rapport på julskinkan. Igår hade den legat i lag i 13 dagar och jag tog…