Ost- och skinksallad på texmexsätt
Jag räknar kallt med att ni fortfarande har skinka kvar, även efter den goda mackan. Här kommer nästa tips på…
Italiensk lammstek
Idag blir det långsam matlagning. Den här fantastiskt goda rätten lagas i ugn i sex-sju timmar men sköter sig själv…
Fuchsia Dunlop
Igår var jag på ett matevent på Restaurangakademien i Stockholm. Det var ett seminarium/workshop/föreläsning med Fuchsia Dunlop, den internationellt kände…
Kallrökt rådjursfilé
Det är ingen stor hemlighet att jag gillar rökt kött och här kommer ett litet roligt sätt att ta tillvara…
Min bästa köttfärssås
Jag tänker inte skriva att det här är en bolognese, för det kan folk invända emot. Att det är en…
Stekt inlagd strömming med tillbehör
I helgen lagade jag en riktigt lyxig variant på husmansklassikern Strömming med potatis. Jag såg till att laga lite för…
Pizza med spenatpesto, soltorkade tomater, gorgonzola och päron
Det här blir en liten snabbpost. Vi åt med ungarna ikväll, vilket är jäkligt ovanligt en lördag, och tar själva…
Rökta räkor (och beer can chicken)
Det kommer bli mycket grillande framöver i bloggen, det går inte att undvika. Jag har aldrig tidigare haft möjlighet att…