Halstrad tonfisk med kall och kryddig gurksoppa
Jag hatar den här tiden på året och det finns verkligen inte någon aspekt av november som jag tycker om.…
Ostfondue
Igår käkade vi 80-talsklassikern ostfondue med inte så klassiska tillbehör. Det mest klassiska är ju bröd som man doppar i…
Mac ’n’ cheese-bakelser med skogssvamp
Här kommer ett snabbt men vällagat tips till fredagkvällen. (mer …)
Pad thai med kyckling
Pad thai är en av de vanligaste rätterna på gatorna i Thailand och tillgänglig i allehanda varianter. (mer …)
Po’boy sandwich med friterade tonfiskbollar
Jag kanske skulle ha som tradition att blogga om en macka på lördagar. Eller det är nog jobbigt att bestämma,…
Maiale al latte
Här kommer en väldigt rustik, enkel men ändå lite fascinerande italiensk rätt på mjölkkokt fläsk. (mer …)
Grytstek med smak av Mexiko
Grytstek känns lite bortglömt, men har man en bra gryta med tjockt gods så är det definitivt något man ska…
Yakiniku – japanskt grillat kött
Det här är bland det svåraste som finns när det kommer till köttillagning i köket. Vad menar han, undrar ni?…