Min bästa köttfärssås
Jag tänker inte skriva att det här är en bolognese, för det kan folk invända emot. Att det är en…
Yakiniku – japanskt grillat kött
Det här är bland det svåraste som finns när det kommer till köttillagning i köket. Vad menar han, undrar ni?…
Rostfri stekpanna
Nu är det dags att snöa in på ytterligare lite utrustning. Under några veckor har jag hårdtestat en rostfri stekpanna…
Glutenfria pastasubstitut Del 1 – King Soba Organic rice & wakame noodles
Det här är ett ämne som jag har glömt att dokumentera. Jag vet inte om det är av vikt för…
Lammytterfilé med råraka, svampsmör och syltad sparris
Det har varit lite småtyst och med mina mått lite dåligt med matbloggande senaste veckan, mest beroende på maginfluensaelände, men…
Panerad och stekt torskrygg med remoulade
Lördagens huvudrätt bestod av MSC-märkt torskrygg som jag panerade. Till det käkade vi lite ugnsstekt potatis och en amerikansk remoulade.…
Crispy dogs
Jag vill inleda med en offentlig ursäkt riktad mot mina och min frus kranskärl. Ta en god och kryddig färskkorv.…
Torparpytt
Att göra allt på grillen verkar vara ett egenvärde för många. Jag känner att jag drar åt det hållet jag…