Reprissida – Vetenskap och mat
Den här veckan är hektisk och jag tvivlar på att jag kommer laga så mycket mat som är värd att…
Salsa verde
En salsa på bland annat tomatillos och chili. Den här går så klart att köpa färdig men det är mycket…
Kycklingbuljong
Här kommer ett litet snabbrecept på en enkel kycklingbuljong som inte heller förutsätter att man har nyligen har käkat hel…
Empanadas med syrlig tonfisk
Ju mer jag är och nosar på den argentinska maten, ju mer gillar jag den. Idag blir det argentinsk street…
Kinesiskt risvin – Vad är det som gäller?
En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag…
Louisianakräftor och John Fogerty
Nu när vi har käkat oss mätta på svenska kräftor men ändå har kräftor kvar så finns det ett bra…
Laxcarpaccio med ingefärs- och chilidressing
Min fru var iväg på någon typ av fyllefest hos en kollega som fyllde år igår så jag blev ensam…
Helstekt rimmad kyckling
Det ser ut som vilken helstekt kyckling som helst, men skenet bedrar. Det är en helt fantastisk kyckling och jag…