Fläskfilérulle fylld med kantareller och getost
Jag gillar rullar. Så till den milda grad att det börjar bli lite löjligt, det inser jag. Jag tycker det…
En spark i röven på morgonen
Min söndag fick inledas med en rejäl spark i bakpartiet, en frukost med lite för mycket av min lite för…
Min bästa chili just nu – Black Metal Chili
Jag lovade så sent som för några dagar sedan att det skulle dröja ett tag till nästa texmex/amerikanska recept. Det…
Mexikansk hönssoppa
Den här soppan vill jag nästan påstå att jag kommit på själv men det känns ändå som om någon redan…
Lammytterfilé med råraka, svampsmör och syltad sparris
Det har varit lite småtyst och med mina mått lite dåligt med matbloggande senaste veckan, mest beroende på maginfluensaelände, men…
Quesadillas med älg-, fläsk och spenatchili
Min plan var att sluta tjata om texmex i bloggen för ibland känns det som att jag inte skriver om…
Råbiff som biter tillbaks
Ibland blir min längtan efter rått kött för stort och då måste jag bara laga råbiff. Den här gången är…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…