Ta reda på svamp
Igår plockade jag rätt så jävla mycket svamp och det värsta med svampplockning är som bekant att man måste ta…
Kallrökt rådjursfilé
Det är ingen stor hemlighet att jag gillar rökt kött och här kommer ett litet roligt sätt att ta tillvara…
Älgpaté
Nu jävlar är det hög tid att börja skriva om julmat. Först ut är en paté som är alldeles prima…
Ostfondue
Igår käkade vi 80-talsklassikern ostfondue med inte så klassiska tillbehör. Det mest klassiska är ju bröd som man doppar i…
Philly cheese steak
Det är dags för en macka igen och nu tar jag mig an Philadelphias signaturmacka. (mer …)
Att välja köksknivar
En liten varning. Tycker man att jag skriver för mycket om knivar och dessutom upprepar mig ganska ofta så kan…
Räknudlar
Igår fick jag för mig att jag skulle laga nudlar på två sätt och servera bredvid varandra, men när det…
Mina bästa köttbullar
Det är dags för lite husmanskost i bloggen känner jag och vad passar då inte bättre än köttbullar? Det är…