Porchetta med massor av oregano
Jag glömmer nästan oregano emellanåt. Jag använder den i torkad form i mycket texmex men som färsk och hårt doserad…
Midsommar – Godaste revbenen med vit potatissallad
Jag tänkte vara ute i god tid före midsommar och presentera mina bästa revbensspjäll. (mer …)
Varmrökt sidfläsk
Idag ger jag mig på en av de mest svenska matvarorna jag kan tänka mig - rökt fläsk. (mer …)
Katsu curry med butternutpumpa och kålrabbi
Jag har gjort katsu curry förr, den gången som en slät sås med panerad stekt sesamkyckling och ris. Det var…
Påsklammet
Det här är officiellt den sämsta påsken i mitt liv. Jag har så mycket att göra med jobbet så jag…
Tacos till frukost
Det absolut bästa sättet att börja en lördag är med en stadig tacofrukost. (mer …)
Tjocka revben i smokern
Den här bloggposten handlar nog nästan minst om det titeln antyder och istället om en sabla massa andra grejer, bland…
Älgpaté
Nu jävlar är det hög tid att börja skriva om julmat. Först ut är en paté som är alldeles prima…