Falafelrulle
När jag flyttade till Uppsala 1997 så umgicks jag en hel del med en vegetarian som heter Jens. Han hade…
Bricklayer steak
Direkt och glödhett grillad entrecote på argentinskt sätt. Det här är nog det bästa grillade jag ätit i år. (mer…
Helstekt kyckling med tillbehör
"Jaså han har bytt format på fotona i bloggen, undrar varför han har gjort det." Ja det undrar jag också. Jag…
Texmex-lördag
Jag fick min tortillapress och -värmare i fredags så det var bara tvunget att bli texmex igår. I vanlig ordning…
Surt fläsk med coleslaw på rotselleri och tryffel
För ett tag sedan lovade jag att återkomma med ytterligare ett tryffelinnehållande recept. Nu är det dags. (mer …)
Coxinha – street food i Brasilien
Här kommer en till brassemiddag. Den här gången lite halvkrånglig street food, som trots böket är värd allt besvär. (mer…
Kinesiskt risvin – Vad är det som gäller?
En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag…
Grillad entrecote med chili-cheese och majssalsa
Igår var jag och min fru ensamma utan barnen för första gången sedan lillungen föddes. Självklart skulle det då firas…