Nordafrikansk ank- och korvgryta
För några dagar sedan skrev jag om en ankwrap och jag skrev också då om hur den lagade ankan skulle…
Litet uppehåll
Hej vänner Det har nog aldrig tidigare varit ett sånt långt uppehåll i min blogg som det är nu. Jag…
Glutenfria pastasubstitut Del 1 – King Soba Organic rice & wakame noodles
Det här är ett ämne som jag har glömt att dokumentera. Jag vet inte om det är av vikt för…
Kallrökt oxfilé
Inför semestern kan det vara kul att ha något litet matlagningsprojekt. Att kallröka oxfilé är både enkelt och ger ett…
Örtig kycklingrulle med prästostpotatis och dragonsås
Vi tänkte käka det här på lördagen men efter att hela familjen hade fastnat i bilen i snöhelvetet på E4:an…
Friterad strömming och en jävligt fin räksås
Jag har funderat en väldig massa på natriumcitrat och citronsyra idag men släppte det till sist. Det är hur som…
Indirekt grillad entrecote med tillbehör
Jag har säkert redan bloggat om någon variant på den här rätten men jag kör på i alla fall. Det…
Refried beans
Refried beans är en klassiker i de amerikanska sydstaterna. Där köper man ofta röran färdig på burk men alla vittnar…