Påsklammet
Det här är officiellt den sämsta påsken i mitt liv. Jag har så mycket att göra med jobbet så jag…
Kokboksrecension – Nytt bröd
Att vara glutenintolerant är oerhört begränsande för en medelålders matnörd. I synnerhet för en som i 35-årsåldern får diagnosen och…
9 x nudlar
Det var längesedan jag gjorde en sammanfattande post på något speciellt tema. Här kommer lite nudelbabbel. (mer …)
Hamburgare med ägg och bacon
Det var dags för hamburgare igen. Jag tror inte det är någon vits att skriva ner receptet för det är…
Kokboksrecension – Bombay Takeaway
Det är inte någon regelrätt kokbok det här på något sätt, snarare en reportagebok med fokus på mat. (mer …)
Pastasås med lammkött
Jag lovade i helgen att jag skulle återkomma med tips på vad man kan göra på resterna av sin fina…
Kallrökt rådjursfilé
Det är ingen stor hemlighet att jag gillar rökt kött och här kommer ett litet roligt sätt att ta tillvara…
Puerco Entomatado
Puerco Entomatado betyder ungefär fläsk i tomatillos (eller tomat) och det är också bra precis vad det är - en…