Hamburgare sous vide
Det här kan mycket väl vara de bästa hamburgarna jag någonsin gjort. Visst, det finns förbättringar som går att göra…
Kokboksrecension – Mackor
Min kokboksförfattarfavorit har släppt en ny bok. Jag fick den i förrgår och har redan hunnit lusläsa den i sin…
Mac ’n’ cheese-bakelser med skogssvamp
Här kommer ett snabbt men vällagat tips till fredagkvällen. (mer …)
Kokboksrecension – Bombay Takeaway
Det är inte någon regelrätt kokbok det här på något sätt, snarare en reportagebok med fokus på mat. (mer …)
Bricklayer steak
Direkt och glödhett grillad entrecote på argentinskt sätt. Det här är nog det bästa grillade jag ätit i år. (mer…
Heta kycklingvingar med coleslaw
Det här är kanske inte det nyttigaste man kan äta men det kan mycket väl kandidera till topplistan över de…
En misslyckad kräftskiva
Som forskare rapporterar man väldigt sällan om det misslyckade. Ett lyckat forskningsresultat skrivs ner i relativt strikt artikelform, skickas in…
Helstekt rimmad kyckling
Det ser ut som vilken helstekt kyckling som helst, men skenet bedrar. Det är en helt fantastisk kyckling och jag…