Jamaicansk gravad lax med mangosalsa och tomatsås
Det här var bland det bästa jag någonsin har lagat. Bra smakkombinationer som ändå utmanar lite. (mer …)
Kinesiska tjocka revben
Tjocka revben har blivit en ny favorit hos mig sedan jag lärt mig göra dem på det i mitt tycke…
Rimmat kycklingbröst tillagat sous vide
Det här är vad vi käkade till risotton i fredags. Sous vide-lagad mat är rätt så lagom mat till risotto…
Ostfondue
Igår käkade vi 80-talsklassikern ostfondue med inte så klassiska tillbehör. Det mest klassiska är ju bröd som man doppar i…
Fiskdoftande aubergine
Jag lovade att jag skulle återkomma med recept signerade Fuchsia Dunlop och här kommer en riktig jävla rökare. (mer …)
Sichuanskt fläsk
En förhållandevis snabblagad fläskrätt med smaker som är typiska i den kinesiska Sichuanprovinsen. (mer …)
Laxcarpaccio med ingefärs- och chilidressing
Min fru var iväg på någon typ av fyllefest hos en kollega som fyllde år igår så jag blev ensam…
Årets snaps 2014
Jag varierar mig inte jättemycket från är till år när det kommer till snaps och malörtsbasen släpper jag ogärna. (mer…