Rotmos och fläsklägg
Nyårsafton och jag bloggar om fläsklägg. Knäppt. Vi åt det här igår och det är inget jag anser vara nyårsmat…
Lax med vitvinssås
I lördags gjorde jag en rödvinssås som nog var den bästa jag någonsin gjort. Att göra rödvinssås är så klart…
Trattkantarellstuvning
Jag kastar ur mig en liten snabbpost med tanke på att vi är mitt i svampsäsongen och jag knappt har…
Kryddor på nätet
Jag har länge varit på jakt efter hel spiskummin och jag har fått tips om att gå och leta lite…
Friterad strömming och en jävligt fin räksås
Jag har funderat en väldig massa på natriumcitrat och citronsyra idag men släppte det till sist. Det är hur som…
Ungersk kycklinggryta med råstekt potatis och gurksallad
Jag tycker av någon märklig anledning att det här är en vårgryta och jag kan inte förklara varför. Grytan liksom…
Kalvracks lagade sous vide med tillbehör
I helgen lagade jag så mycket mat så jag inte hann blogga om den. Jag hann däremot knäppa kort på…
En variant på Reuben sandwich
Nu är julen slut och det gäller att så fort som möjligt göra något av resterna. Här är en variant…