Ananasmörad tjälknöl med tomatillosalsa, inlagd rödlök och jalapeno samt ris
Jag hittade en låda med ananasmörad tjälknöl texmex-style i frysen. Den har legat där sedan vi sist käkade det. Jag…
Laxpaté med musslor
I söndags gjorde jag en laxpaté och jag var väldigt osäker på om det verkligen är något att blogga om.…
Kycklingleverpastej
Ju närmare jul ju mer kommer julmaten dominera här. Jag kommer göra det mesta helt själv men det är inte…
Porchetta med kycklingleverfyllning, frästa bönor, vinägrett och gnocchi
Det här blir ett alltför kort inlägg. Egentligen är det synd men jag hinner inte skriva så mycket. Receptet kommer…
Överdriven omelett
Förlåt. Det här är över gränsen. En omelett fylld med chili cheese fries. (mer …)
Slipstenar
Här kommer ytterligare en knivrelaterad post. De som följer bloggen vet att jag är väldigt intresserad av köksknivar och anser…
Sparrisrisotto med prosciutto
När en matlagningsteknik lärts in så är det viktigt att öva på den så att den sätter sig i ryggmärgen.…
Surt fläsk
Jag måste på något sätt posta det som jag inte skrivit om på julbordet innan det försvinner ur minnet och…